Payday loan
Forside  //  Forside  //  Aktuelt
 • Old boat
 • lofoten scenery1
 • fisketur 01
 • baattur 01
 • kajakk vaagakallen
 • Gammel båt i Trollfjorden
 • Flyfoto som viser området rundt Brettesnes
 • Lei din egen båt, fang din egen lunsj eller middag
 • Båtturer mellom fjell og holmer
 • Kajakktur i naturskjønne Lofoten

Sportsfiske

sportsfiske

Sportsfiske er vår spesialitet det være seg i sjø eller ferskvannsfiske. Vi går så langt som å garrantere deg vellykket fangst!

Moderne leiligheter

moderne bad

Våre leiligheter og rorbuer er velutrustet med et moderne interiør for å etterkomme komfort og vellvære. Hos oss skal du kjenne deg hjemme!

Krystallklart sjøvann

klart vann

Sports og fridykking er aktiviteter som stadig flere og flere deltar i.  Vi er behjelpelig med eget opplegg for nettopp dette.

Siden sist oppdatering var 2016, var det vell på tide med en ny for Sesongen 2018. Denne sesongen så langt har vært hektisk. Det har vært turister kommende og gående, og i Mai/Juli 2019 er leilighetene fullbooket.

Sommeren i lofoten har vært litt treg i år. Vi har hadd 30°C / 86ºF , men vi hadde også problemer i Januar, Februar og Mars med stiv kuling og snø/frost. I Juni hadde vi også en del stormer.

Fisket så langt har vært bra. Vi har opplevd mye kveite, stor torsk (både vinter og sommer) og veldig mye sei (hvilket turistene har vært ekstatisk over). Dette betyr også at vi bruker en god del bensin i år i forhold til i fjor, hvilket var på 12000 liter. Det oppdateres også at vi har 2 nye Malin 6 båter klare til bruk!

Neste år er det litt usikkert i forhold til Digermulen. De planlegger å bygge ny fergekai i ca. 1 år, så det blir spennende å se hvor vi må gå når vi skal kjøre fra og til øya. 

I forhold til leilighetene og byggene våre, har vi noen små planer som vi skal jobbe med. Vi planlegger å skifte gulvet i leiligheten "Trollfjorden" grunnet slitasje, vi bygger på plattingen til Service bygget (mot havet) og vi lager et lite tillbygg til Service bygget for mer personlig lagringsplass.

Når det kommer til websiden jobber vi med små prosjekter. Vi skal prøve og legge til oppdaterte bilder og annet.Vi takker alle for en herlig sesong og vi håper på å se mange av dere igjen. 
(Hvis du planlegger å besøke oss i 2019 er det sterkt annbefalt å sende inn en forespørsel nå siden vi allerede har 2 måneder fullbooket.)

 

Storkveitastorkveita 18Jakten på kveita har startet! Kveite er en av de mest attraktive fiskene blandt turister for utvilsomme grunner. Den kan bli mer enn tre meter lang og vekten kan overstige hele 300 kg. (Kveiten vist på bildet er ca. 100 kg. med modell Geir Helland som bakgrunn.)

I lofoten er vi spesielt kjente for fisken. Men visste du dette? I Mai 2011 ble rekorden av kveite på stang tatt av tyskeren Günther Kinnermann i Nordkapp, på hele 223 kg. September 2011 ble rekorden nesten slått av tyskeren Reinhard Wuhrmann utenfor Senja, hadde det ikke vært for at den 243 kg kveita knakk fiskestangen.

Mange turister her på lofotbrygga har fått oppleve gleden ved å fange både kveite, steinbit, uer og mange andre spesielle fisker på stang, men bare å se de jage etter fiskekroken er en fantastisk opplevelse alene. Kanskje du blir den neste til å vise deg frem?

 

 

Det er sommer sesong i Lofoten og turistene strømmer inn fra fjern og nær for å oppleve den vakre naturen og fisken som kommer med sommeren. Dette inkluderer ørret, laks, flyndre, kveite og mer!

 

RIB selskapene har åpnet dagsturer så du kan se de beste vinklene Lofoten har å tilby.

Du kan også ta unike turer for å oppleve den utrolige sikten av spekkhoggere/orca eller leie inn Geir Helland (Lofotbrygga) til å vise deg rundt og teste lykken på de forskjellige plassene (fiske!). Dyrelivet er mer aktivt enn noen gang!

 

Forestill deg at du sitter i båten på havet og har en kald drikk på en stille dag, borte fra alt stresset og kose deg med familie/venner. Eller å gå på tur blandt vår enestående natur i frisk luft og se hva som vises i bilder med egne øyne.

 

Det er ingen grenser når du er turist, ta nytte av det! Kan vi regne med å se deg neste sommer?

 

Lofotbrygga44

 

 

 

Lofoten Vinter (Oppdatering!)

Det har vært en spennende sommer for alle.

Vi har hatt gleden av å velkomme nye gjester og møte bekjente personer fra andre sesonger - som vi håper dro med et smil.

Været har vært under normalen foruten noen enestående 14 dager i August og øyeblikk innimellom.

Selv om været ikke var sammenlignbart mot de andre sesongende, klager vi ikke! 

fiskefronten har det vært et godt år og vi forventer ikke mindre for 2016.

 

Vi har fått fantastisk feedback denne sommeren, og folk booker seg allerede inn for neste.

Om du planlegger en tur annbefaler vi at du booker snarest så du får nøyaktig de datoene du ønsker.

 

Som du muligens har bemerket, er websiden ikke oppdatert på en stund - men dette fikser vi! Målene våre så langt (i forhold til websiden) er:

 • Oppdatere/legge til bilder for artikler.
 • Oppdatere alle artikler.
 • Oversette/rette på mulige feil informasjon og lignende.
 • Se inn til å legge til gjestebok/album på siden.
 • Og mer! (Men vi tar litt av gangen)

Vi skal rapportere inn oppdateringene som blir gjort etterhvert når listen fylles.

042.jpgCopy

 

Aktuelt

juli 23, 2018

Sesong 2018 (Oppdatering)

in Aktuelt by Katrine
Siden sist oppdatering var 2016, var det vell på tide med en ny for Sesongen 2018. Denne sesongen så langt har vært hektisk. Det har vært turister kommende og gående, og i Mai/Juli 2019 er leilighetene fullbooket. Sommeren i lofoten har vært litt treg i år.…
Default Image
des 05, 2016 1772

Sesongslutt!

Det er (langt forbi) sesongslutt og vi har hatt et flott år fylt med ulike hendelser! Vi…
Wideroe Airlines
des 05, 2016 1693

Direkte fly til Lofoten!

Flyselskapet Widerøe oppretter direkteruter fra Oslo og Tromsø til Lofoten. Dermed får…
042.jpgCopy
aug 23, 2015 2349

Lofoten Vinter (Oppdatering)

Lofoten Vinter (Oppdatering!) Det har vært en spennende sommer for alle. Vi har hatt…

Kart og beliggenhet