Payday loan
Forside  //  Forside  //  Aktuelt  //  Sesong 2018 (Oppdatering)
  • fisketur 01
  • baattur 01
  • kajakk vaagakallen
  • Old boat
  • lofoten scenery1
  • Lei din egen båt, fang din egen lunsj eller middag
  • Båtturer mellom fjell og holmer
  • Kajakktur i naturskjønne Lofoten
  • Gammel båt i Trollfjorden
  • Flyfoto som viser området rundt Brettesnes

Sportsfiske

sportsfiske

Sportsfiske er vår spesialitet det være seg i sjø eller ferskvannsfiske. Vi går så langt som å garrantere deg vellykket fangst!

Moderne leiligheter

moderne bad

Våre leiligheter og rorbuer er velutrustet med et moderne interiør for å etterkomme komfort og vellvære. Hos oss skal du kjenne deg hjemme!

Krystallklart sjøvann

klart vann

Sports og fridykking er aktiviteter som stadig flere og flere deltar i.  Vi er behjelpelig med eget opplegg for nettopp dette.

Siden sist oppdatering var 2016, var det vell på tide med en ny for Sesongen 2018. Denne sesongen så langt har vært hektisk. Det har vært turister kommende og gående, og i Mai/Juli 2019 er leilighetene fullbooket.

Sommeren i lofoten har vært litt treg i år. Vi har hadd 30°C / 86ºF , men vi hadde også problemer i Januar, Februar og Mars med stiv kuling og snø/frost. I Juni hadde vi også en del stormer.

Fisket så langt har vært bra. Vi har opplevd mye kveite, stor torsk (både vinter og sommer) og veldig mye sei (hvilket turistene har vært ekstatisk over). Dette betyr også at vi bruker en god del bensin i år i forhold til i fjor, hvilket var på 12000 liter. Det oppdateres også at vi har 2 nye Malin 6 båter klare til bruk!

Neste år er det litt usikkert i forhold til Digermulen. De planlegger å bygge ny fergekai i ca. 1 år, så det blir spennende å se hvor vi må gå når vi skal kjøre fra og til øya. 

I forhold til leilighetene og byggene våre, har vi noen små planer som vi skal jobbe med. Vi planlegger å skifte gulvet i leiligheten "Trollfjorden" grunnet slitasje, vi bygger på plattingen til Service bygget (mot havet) og vi lager et lite tillbygg til Service bygget for mer personlig lagringsplass.

Når det kommer til websiden jobber vi med små prosjekter. Vi skal prøve og legge til oppdaterte bilder og annet.Vi takker alle for en herlig sesong og vi håper på å se mange av dere igjen. 
(Hvis du planlegger å besøke oss i 2019 er det sterkt annbefalt å sende inn en forespørsel nå siden vi allerede har 2 måneder fullbooket.)

Aktuelt

juli 23, 2018

Sesong 2018 (Oppdatering)

in Aktuelt by Katrine
Siden sist oppdatering var 2016, var det vell på tide med en ny for Sesongen 2018. Denne sesongen så langt har vært hektisk. Det har vært turister kommende og gående, og i Mai/Juli 2019 er leilighetene fullbooket. Sommeren i lofoten har vært litt treg i år.…
Default Image
des 05, 2016 2146

Sesongslutt!

Det er (langt forbi) sesongslutt og vi har hatt et flott år fylt med ulike hendelser! Vi…
Wideroe Airlines
des 05, 2016 2124

Direkte fly til Lofoten!

Flyselskapet Widerøe oppretter direkteruter fra Oslo og Tromsø til Lofoten. Dermed får…
042.jpgCopy
aug 23, 2015 2712

Lofoten Vinter (Oppdatering)

Lofoten Vinter (Oppdatering!) Det har vært en spennende sommer for alle. Vi har hatt…

Kart og beliggenhet