Payday loan
Forside  //  Om oss

Vertskapet Geir Helland og Bodil Meland bor på anlegget og er tilgjengelig for hjelp og informasjon.
Geir Helland er utdannet navigatør og har drevet fiske det meste av sitt yrkesaktive liv. Han har hatt egne fiskebåter og arbeidet på hurtigbåt og på redningsskøyta. I dag driver han Lofotbrygga i tillegg til at han har persontransporten og posten på Store Molla. Litt vinterfiske blir det også tid til, så sist vinter ble det investert i en Viksund sjark. Dette er en kombinasjonsbåt som kan brukes både til fiske og for henting av turister.

Geir er født og oppvokst på Brettesnes og kjenner både øya og havområdene godt. Som liten gutt var han ofte på besøk hos besteforeldrene i Sponvika. Han og bestefaren var ofte ute og fisket og han var ikke gamle karen da han fikk mulighet til tjene sine egne penger ved å skjære fisketunger nede på det fiskebruket han i dag eier og driver som turistanlegg. Som liten skolegutt stod han tidlig opp i helgene for å bli med fiskerne ut på havet og det var helt naturlig for ham å ta en maritim utdannelse og ha havet som arbeidsplass.

Bodil Meland er oppvokst lenger vest i Lofoten, i ei lita bygd der man har storhavet på den ene siden og fjellene som reiste seg mot sør, øst og nordøst. Lekeplassen var gården hvor de hadde både sau, geiter og kyr og de bratte fjellene «Veggen», «Mannen» og «Himmeltinden» som reiser seg majestetisk over bygda. Hun har kunnskap om den nordnorske kulturen og hva Lofoten har å by på av naturopplevelser og kulturelle arrangementer. Bodil er utdannet sykepleier, men deltar nå i den daglige driften av Lofotbrygga.

Brettesnes var ferie for Geir og Bodil, og det meste av fritiden tilbrakte de her. I 2009 valgte de å flytte fra Svolvær og opp til Brettesnes, til et fritt og roligere liv, der mulighetene for fiske, jakt og turer i marka er rett utenfor «stuedøren».