Havfiske og ferskvannsfiske i Lofoten

Sportsfiske er vår spesialitet, både havfiske og ferskvannsfiske. Lofotbrygga går så langt som å garantere deg vellykket fangst!

Det er gode forhold for fiske i Vestfjorden ved Brettesnes. Golfstrømmen bringer med seg mange fiskearter sørfra, og arktiske arter vandrer inn fra nord. De mest vanlige fiskeartene som det blir fisket etter er torsk, sei, uer, steinbit, sild, brosme, flyndre, kveite, laks og krabbe. Sel og spekkhogger observeres ofte i havet ved Lofoten. I uken før og etter St. Hans er det gode muligheter for fiske etter laks. 

Hver fiskeart har sin sesong, men det kan fiskes hele året. Den beste tiden for torskefiske er i mars og april, og i uken før og etter St. Hans er den beste tiden for fiske etter laks. Vi vil anbefale deg å leie båt for å fiske, men også for å besøke de mange flotte strendene du finner både på Lille molla og Store molla.  
På sensommeren/høsten er det gode muligheter for å finne både sopp og ulike bærsorter på øyene.
Tips: tenn et bål på stranden og lag et nydelig måltid av det naturen har å gi. 

Hos oss bor du på ei øy omgitt av vakker natur, midt i Lofoten. Det er ikke bare naturen, flora og fauna som er fascinerende, men også alt det livet som er under vann. Lofoten er kjent for sitt gode fiske.  

Torsken fødes i Vestfjorden, vandrer nordover i Barentshavet for å vokse seg stor og drar tilbake til Vestfjorden for å gyte og gi liv til en ny generasjon Lofottorsk. Din vert Geir Helland gir deg gjerne tips om hvor det er best å fiske. 

Lofotbrygga logo

Spoonvika, 8322 Brettesnes

Tel: +47 76 07 17 19 / +47 90 11 08 92

post@lofotbrygga.no